Ledig stilling – IX – Vil du være med å utvikle fremtidens tech-bedrifter?

Forretningsutvikler: Har du lyst på en spennende rolle hvor du kan jobbe med utvikling av fremtidens techbedrifter?
Da kan dette være jobben for deg.

Norinnova har i over 30 år utviklet nye teknologiselskaper fra Nord-Norge. Nå ønsker vi å forsterke laget vårt med en kollega som skal være med på å skape de 100 neste tech-bedriftene.

Vi ser etter deg som trigges av tanken på å ‘fighte for’ at disse ambisiøse selskapene skal lykkes med avgjørende steg på vei ut verden.

I Norinnova jobber vi hver dag for å utvikle flere gode gründere og gjøre de beste oppstartsselskapene bedre. I denne stillingen vil du være en del av et team som skaper vårt tilbud til gründere og oppstartsselskaper. Stillingen skal fokusere mest på selskapene hos oss som er nærmest markedet og som har ambisjon om å ta steget ut i det globale markedet. 

I denne rollen skal du hjelpe tech-selskapene med å hente finansering til videre utvikling. Du vil bidra i våre faglige programmer, som for eksempel Startup IX og Scaleup IX.

Kanskje blir ditt bidrag i fremtiden avgjørende for at en ny kreftmedisin blir tatt i bruk, eller kanskje finner du den rette partneren som hjelper et selskap til det store gjennombruddet? 

Hos oss vil du bli kollega med engasjerte og nysgjerrige personer med stor faglig bredde og erfaringsbakgrunn. Et fellestrekk er at de liker å sette seg inn i nye teknologier og trender. Vi er opptatt av hvordan vi kan gi rom for nye ideer og hjelpe hverandre til å gjøre en best mulig jobb.

Norinnova er landsdelens største innovasjonsselskap og har 21 kompetente medarbeidere med ulik utdannings- og erfaringsbakgrunn. 

Selskapet kommersialiserer forskning, utvikler oppstartsbedrifter og skaper vekst i eksisterende næringsliv. Vi er innovasjonspartner for UiT Norges Arktiske Universitet og Universitetssykehuset Nord-Norge og samarbeider tett med innovasjonsselskaper over hele landet. 

Vi holder til i moderne lokaler i Siva Innovasjonssenter Tromsø og deler kontorer med spennende gründerbedrifter.

   Ønskede kvalifikasjoner
 • Høyere utdanning
 • Erfaring fra næringsliv eller oppstartsselskap
 • Erfaring innen rådgivning eller opplæring av andre
 • Erfaring fra å skaffe finansiering
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

  Personlige egenskaper 

 • Evne til å se og gripe muligheter
 • Svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
 • Trygg i møte med kunder og synes det er viktig å gi gode kundeopplevelser
 • Liker å jobbe med folk og utvikler nettverk
 • Evner å gi konstruktive tilbakemeldinger
 • Liker å ta ansvar og sikre fremdrift

Interessert? 

Søk på stillingen her: FINN

For spørsmål om stillingen kontakt adm. Direktør Asbjørn Lilletun, asbjorn@norinnova.no, 915 56 539, eller Eirik Bjørklund, eirik.bjorklund@norinnova.no, 976 29 662.

Søknadsfrist: Snarest, og innen 20. september