Det starter med din idé

Har du en knakende god forretningsidé eller oppfinnelse, og vil hevde deg blant de beste?

 

Akkurat nå kan du nyttiggjøre deg av vår kompetanse og omfangsrike nettverk av fagfolk, investorer og hjelpere. Du får tilgang til moderne kontorlokaler med møteromsfasiliteter. Vi vil høre om din idé, stor eller liten – nå koster det deg ingenting. Alt du deler med oss forblir konfidensielt. 

Ta første skritt og fortell oss din idé!

Nye lokaler

Vi gir deg råd du trenger

Hver idé er unik, og veien til suksess er like ulik hver gang. Vi gir deg råd du trenger basert på hvilken fase du er i og hvilke behov du har for å komme videre.

Vi hjelper deg i pengejakten

Ekstern finansiering og tilgang til andres knowhow er viktig for å få muskler til å vokse. Derfor guider vi deg gjennom tilskuddsordninger og hvordan du jakter på investorer.

Vi kobler deg til de beste

På noen områder vil du trenge spisskompetanse fra de beste. Derfor har vi håndplukket nasjonale og internasjonale kompetansemiljøer som kan sikre at du er rigget til vekst.

Vi åpner dører

Å komme i kontakt med riktige personer og fagmiljøer på riktig tidspunkt er essensielt for å lykkes. Som del av Startup IX blir du også en del av vårt nettverk.

Vi vil ha deg hos oss

I Startup IX blir du en del av vårt arbeidsfellesskap. Du får en kontorplass, tilgang til møtelokaler og alltid en dør å banke på for å diskutere veien videre.