Norinnova logo hvit. Grafisk element.

Innovasjonsworkshop

Gi dine ansatte verktøyene og inspirasjonen de trenger for å tenke stort og motiveres til å handle. Vi skreddersyr en workshop som passer deres behov og ambisjoner. Alle workshops starter med et kartleggingsmøte for å avdekke behov og ambisjon for prosjektet.

Gjennom engasjerende og interaktive sesjoner gir vi din bedrift arenaen dere trenger for å utforske, utfordre og utvikle innovative konsepter.

Hvorfor kjøre innovasjonworkshop med oss?

Nøkkelen til å lykkes med en god innovasjonsworkshop ligger i evnen til å holde struktur, samtidig som de gode ideene får rom til å utfolde seg. Våre fasilitatorer gir gruppen nødvendig struktur og har et nivå av innsikt som akselererer ideutviklingsprosessen.

Innovasjon krever ofte endring i perspektiv. Våre dynamiske økter er skapt for å utfordre etablerte tankemønstre og fremme tenkning utenfor boksen.

Vår Innovasjonsworkshop er ikke bare en idé- genereringsøvelse, men et strategisk skritt mot konkurransefortrinn. Vi legger vekt på konkrete handlinger, veileder deltakerne gjennom prosessen med å omdanne ideer til konkrete tiltak som kan implementeres i virksomheten for å skape reell verdi.

Vi tror på å inkludere flere nivå av organisasjonen i prosessen. Vår metode er utformet for å være inkluderende og gir alle deltakerne mulighet til å bidra med sitt unike perspektiv.

Resultatet av gjennomført workshop bearbeides og oppsummeres på en slik måte at bedriften kan bruke den i videre implementering. Om ønskelig bidrar vi som prosjektledere i implementeringsfasen.

Spørsmål?

Ingrid Skjæveland

Kontakt oss for å komme i gang!

Næringsliv / tjenester skjema

Navn(Påkrevd)