Studentbedrifter i Student IX

Her kan du se noen av bedriftene med utspring fra UiT som har blitt startet av studenter. Fellesnevneren for disse er at alle fikk tidligfase hjelp fra Norinnova.
Psst. Om du trykker på bildet så kommer du inn på nettsiden deres.
logo

Akti

Akti er en plattform for å selge sisteliten-billetter for opplevelser til lokalbefolkningen. Vi senker karbonavtrykket og øker inntjeningen til bedriften ved å maksimere kapasiteten samtidig som vi gir den lokale befolkningen en ekstraordinær opplevelse til en hyggelig pris.

Keenious

Keenious

Keenious utvikler en algoritme analyserer teksten du skriver, og leter frem forskningsartikler og andre relevante kilder som passer med akkurat det du skriver.

Pazzing logo

Pazzing

PAZZING er en plattform der mobilspillere samarbeider om å løse utfordringer og oppgaver innen en gitt tidsfrist. Man bruker augmented reality (AR) og geolokasjoner, og resultatet blir en slags "digital skattejakt".

medsensio logo

Medsensio

Ulyder i lungene kan gi en indikasjon på at noe er galt. Lungelyder kan være vanskelig å oppdage og tolke ved hjelp av vanlig stetoskop. Medsensio utvikler en smart algoritme basert på maskinlæring som automatisk oppdager og tolker ulyder i lungene.