Norinnova logo hvit. Grafisk element.

Rådgiving

Riktig kompetanse til rett tid

Forandring er uunngåelig, og bedrifter som ikke evner å tilpasse seg risikerer å bli liggende bak. Innovasjon åpner for å være proaktiv og kan sørge for en bærekraftig fremtid for din virksomhet. Ved å omfavne ny teknologi, forretningsmodeller og prosesser, kan du sikre at din bedrift forblir relevant og konkurransedyktig.

Norinnova - Din partner for innovasjon og vekst

Endring er essensielt for å møte konkurranse, opprettholde posisjon og sikre ny vekst. Norinnova er et ledende innovasjonsselskap som tilbyr skreddersydde rådgivningstjenester for bedrifter som ønsker å realisere sitt fulle potensial og drive banebrytende endringer i sine bransjer. Med vår erfaring og kompetanse har vi de nødvendige verktøyene for å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner.

Vi hjelper deg med

Vi jobber tett med deg for å utvikle en robust forretningsmodell og strategi for vekst. Vårt fokus er å identifisere markedsmuligheter, etablere partnerskap og skape verdier for din virksomhet gjennom bærekraftig vekst og utvikling.

Vi tilbyr omfattende støtte for å hjelpe deg å skrive søknader og sikre finansiering fra offentlige og private virkemidler. Vår ekspertise innen søknadsskriving og sterke nettverk av investorer og  finansieringsorgan bidrar til å øke dine sjanser for suksess.

I tett samarbeid legger vi kommersialiseringsløp som bringer dine forskningsresultater og teknologiske  løsninger til markedet. Vi veileder deg gjennom hele  kommersialiseringsprosessen, fra idé til markedsintroduksjon for at din teknologi oppnår sitt potensial.

Vi tilbyr skreddersydd innovasjonsrådgivning. Vår ekspertise og erfaring innen innovasjon spenner over ulike bransjer og områder, og vi er dedikerte til å støtte våre kunder gjennom hele innovasjonsprosessen.

Kontakt oss for rådgiving!

Næringsliv / tjenester skjema

Navn(Påkrevd)