Det starter med din idé

Har du en knakende god forretningsidé eller oppfinnelse, og vil hevde deg blant de beste? Da trenger du et team av dyktige fagfolk rundt deg som kan bidra til å gjøre ideen til virkelighet.

Når en idé slår gjennom ligger det mye arbeid bak. Derfor lanserer vi Startup IX, et kit med ressurser og verktøy du trenger på veien mot det store gjennombruddet.

Vi gir deg råd du trenger

Hver idé er unik, og veien til suksess er like ulik hver gang. Vi gir deg råd du trenger basert på hvilken fase du er i og hvilke behov du har for å komme videre.

Vi hjelper deg i pengejakten

Ekstern finansiering og tilgang til andres knowhow er viktig for å få muskler til å vokse. Derfor guider vi deg gjennom tilskuddsordninger og hvordan du jakter på investorer.

Vi kobler deg til de beste

På noen områder vil du trenge spisskompetanse fra de beste. Derfor har vi håndplukket nasjonale og internasjonale kompetansemiljøer som kan sikre at du er rigget til vekst.

Vi åpner dører

Å komme i kontakt med riktige personer og fagmiljøer på riktig tidspunkt er essensielt for å lykkes. Som del av Startup IX blir du også en del av vårt nettverk.

Vi vil ha deg hos oss

I Startup IX blir du en del av vårt arbeidsfellesskap. Du får en kontorplass, tilgang til møtelokaler og alltid en dør å banke på for å diskutere veien videre.

Step 1 of 3

  • Ta en kopp kaffe med oss

    Har du en idé du har stor tro på? Da vil vi gjerne høre mer om den over en kopp kaffe. All kontakt blir behandlet konfidensielt.

Startup IX-teamet

Foto: Marius Fiskum / www.mariusfiskum.no

Eirik Bjørklund

Avdelingsleder
Foto: Marius Fiskum

Hedda Crogh

Idéjeger

Finansiører

Gode hjelpere