Student med en god idé?
Tiden er NÅ!

Med egen idé

Er du student i Nord-Norge og sitter på en god idé for et produkt eller en tjeneste, men vet ikke helt hva du skal gjøre videre?

 

Uten egen idé

Har du lyst til å skape din egen arbeidsplass, være med å lage framtidens løsninger – men mangler  egen idé?

 

Nysgjerrig

Er du nysgjerrig på hva entreprenørskap og innovasjon er eller hvordan du kan komme opp med en god idè?

Hvem er vi?

Student IX er en inkubator for studenter i hele Nord-Norge. Alle kan ta kontakt, både med og uten idé. Vi vet at timingen med å være student og jobben som gründer er helt perfekt. Derfor jobber vi i Student IX aktivt med å veilede og å legge til rette for at du som student skal lykkes med å skape og forme din idè og lage ditt eget oppstartsselskap.

Snakk med Vårin

Jeg heter Vårin og noe av det jeg synes er mest spennende er entreprenørskap. Jeg har troen på at studentene i Norge, og da spesielt i Nord-Norge kan lage sine egne unike oppstartsselskap. Selv har jeg erfaring med å være student og starte et oppstartsselskap, og vet at kombinasjonen er mulig. Jeg gleder meg stort til å høre fra nettopp deg og få se din reise som gründer ta form. Og husk, det finnes bare viktige spørsmål!

Dette blir gøy!

Psst… om du holder over bildet blir du bedre kjent med en av våre rådgivere

Ta kontakt for å få en gratis sparringspartner, vi er her for å hjelpe deg! Meld din interesse herunder og motta mer informasjon fra vår rådgiver. Tjenesten er helt gratis for studenter!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvordan jobber vi?

Veiledning

Til oss kan du komme for å få råd og veiledning i den fasen idéen befinner seg i. Det finnes bare gode spørsmål og idéen trenger ikke være ferdigutviklet før du kommer til oss.

Uten egen idé?

Fortvil ikke! Vi har god oversikt over hvilke oppstartsselskap som finnes i regionen og kan hjelpe deg med å finne idéen eller selskapet som passer deg og din kunnskap best.

Pengejakten

Tilgang på penger er en viktig del for at idéen skal vokse og utnytte potensialet fullt ut. Vi hjelper deg med rådgivning i søknadsprosessen.

Nettverk

Vi har et bredt nettverk blant studentinnovasjon, forskning og næringsliv. Student IX gir deg muligheten til å ta del i vårt nettverk og bygge opp ditt eget.

Kurs

Vi holder relevante kurs for deg som utvikler en idé og ønsker å skape din egen arbeidsplass. Kursene vil også gi deg muligheten til å være sammen med likesinnede mennesker.

Student IX – et sted hvor gode idéer får rom til å vokse!

Arrangementer

FAQ

Jeg har en idé, hva nå?

Når du har en idé kan du ta kontakt med Vårin så avtaler dere et møte. Din ide blir behandlet konfidensielt så idéen din er trygg hos oss. Vi veileder deg i det stadiet idéen din er i, og det er aldri for tidlig å ta kontakt.

Jeg har ikke egen idé men ønsker å jobbe i et oppstartsselskap, hva gjør jeg?

Du må ikke ha en egen idé for å jobbe i et oppstartsselskap. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et selskap som passer til deg og din kunnskap. Kanskje klarer du å komme opp med en idé selv etter litt veiledning.

Jeg studerer lektor, hvordan kan min kunnskap brukes i et oppstartsselskap?

Uansett hva du studerer så kan du jobbe med studententreprenørskap og bli en gründer. Her er det ingen begrensinger for hva du kan gjøre, innovatører trengs over alt. 

Er det mulig å kombinere oppstartsselskap med studier?

Det går helt fint å kombinere studier og oppstartsselskap, men det kan kreve litt struktur. Et tips er å snakke med foreleserne dine og høre om muligheten til å kombinere innleveringer i fag med arbeid i selskapet.