Norinnova logo hvit. Grafisk element.

Student som vil skape din
fremtidige drømmejobb?

Er du student i Nord-Norge og sitter på en god idé for et produkt eller en tjeneste, men vet ikke helt hva du skal gjøre videre?

Har du lyst til å skape din egen arbeidsplass, være med å lage framtidens løsninger – men mangler  egen idé?

Er du nysgjerrig på hva entreprenørskap og innovasjon er eller hvordan du kan komme opp med en god idè?

Hvem er vi?

Student IX er et gratis tilbud for studenter i Nord-Norge, en studentinkubator for de som ønsker å starte egen bedrift eller de som allerede har etablert et selskap. Vi er et samlingssted for unge gründere i Nord-Norge, uansett hvilket universitet eller høyskole du tilhører i landsdelen.

Studenter får gratis

Idéevaluering

Vi tar uforpliktende møter hvor vi hjelper deg å vurdere ideen din og hvordan du kan jobbe videre. Ideen trenger ikke være ferdigstilt før du kommer til oss, vi hjelper deg uansett hvilken fase du er i.

Rådgiving

 Vi tilbyr rådgivning i den fasen idéen din befinner seg i. Vi har erfaring med å utvikle idéer i ulike faser og bistår alt ettersom hvilke behov du har.

Event og workshops

Vi holder relevante event og workshops innen forretningsutvikling, finansiering og kundeforståelse. Kursene gir deg det du trenger for å komme i gang, eller fortsette arbeidet med oppstartsselskapet ditt.

Kontorfelleskap

Vi har flere hot desker i våre lokaler du kan benytte deg av. Her vil du sitte tett på andre gründere, men også forretningsutviklere i Norinnova som kan bistå når du måtte trenge det.

Nettverk og finansiering

Vi har stort nettverk som kan bistå i utvikling av ideen din. Dette inkluderer investorer eller andre som bidra med finansiering.

Snakk med oss!

"*" obligatorisk felt

Hei! Mitt navn er Hedda og jeg er leder for studentinkubatoren til Norinnova, Student IX. Ta kontakt, mine kollegaer og jeg er her for å hjelpe deg! Fyll ut skjemaet og skriv gjerne kort hva du ønsker hjelp med, enten det er idéutvikling eller mulighetene for å jobbe i et oppstartsselskap. Tjenesten er helt gratis for studenter!

Studieretning og/eller fakultet
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Student IX – et sted hvor gode ideer får rom til å vokse

Arrangementer

FAQ

Jeg har en idé, hva nå?

Når du har en idé kan du ta kontakt via kontaktskjemaet så avtaler du et møte med en av våre forretningsutviklere. Din idé blir behandlet konfidensielt. Vi veileder deg i det stadiet idéen din er i, og det er aldri for tidlig å ta kontakt.

Jeg har ikke egen idé men ønsker å jobbe i et oppstartsselskap, hva gjør jeg?

Du må ikke ha en egen idé for å jobbe i et oppstartsselskap. Ta kontakt med oss og meld deg på et av kursene vi tilbyr. Her kan du også kanskje møte noen som trenger nettopp deg og din kompetanse i sitt selskap.

Er det mulig å kombinere oppstartsselskap med studier?

Det går helt fint å kombinere studier og oppstartsselskap, men det kan kreve litt struktur. Et tips er å snakke med foreleserne dine og høre om muligheten til å kombinere innleveringer i fag med arbeid i selskapet.

Finansiert av