Skip to content

Student med egen idé?

Med egen idé

Er du student i Nord-Norge og sitter på en god idé for et produkt eller en tjeneste, men vet ikke helt hva du skal gjøre videre?

 

Uten egen idé

Har du lyst til å skape din egen arbeidsplass, være med å lage framtidens løsninger – men mangler  egen idé?

 

Nysgjerrig

Er du nysgjerrig på hva entreprenørskap og innovasjon er eller hvordan du kan komme opp med en god idè?

Hvem er vi?

Student IX er en gratis inkubator for studenter i Nord-Norge. Inkubatoren er for de som ønsker å starte egen bedrift og de som allerede har etablert et selskap. Vi er et samlingssted for unge gründere i Nord-Norge, uansett hvilket universitet eller høyskole du tilhører i landsdelen.

Hvordan jobber vi?

Rådgiving

 Vi tilbyr rådgivning i den fasen idéen din befinner seg i. Den trenger ikke være ferdigstilt før du kommer til oss, vi har erfaring med å utvikle idéer i tidligfase. 

Kurs

Vi holder relevante kurs innen forretningsutvikling, finansiering og kundeforståelse. Kursene gir deg det du trenger for å komme i gang, eller fortsette arbeidet med oppstartsselskapet ditt.

Kontorplass

Vi har flere hot desker i våre lokaler du kan benytte deg av. Her vil du sitte tett på andre gründere, men også forretningsutviklere i Norinnova som kan bistå når du måtte trenge det.

Snakk med oss!

"*" obligatorisk felt

Hei! Mitt navn er Hedda og jeg er leder for studentinkubatoren til Norinnova, Student IX. Ta kontakt, mine kollegaer og jeg er her for å hjelpe deg! Fyll ut skjemaet og skriv gjerne kort hva du ønsker hjelp med, enten det er idéutvikling eller mulighetene for å jobbe i et oppstartsselskap. Tjenesten er helt gratis for studenter!

Studieretning og/eller fakultet
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Student IX – et sted hvor gode idéer får rom til å vokse!

Arrangementer

FAQ

Jeg har en idé, hva nå?

Når du har en idé kan du ta kontakt via kontaktskjemaet så avtaler du et møte med en av våre forretningsutviklere. Din idé blir behandlet konfidensielt. Vi veileder deg i det stadiet idéen din er i, og det er aldri for tidlig å ta kontakt.

Jeg har ikke egen idé men ønsker å jobbe i et oppstartsselskap, hva gjør jeg?

Du må ikke ha en egen idé for å jobbe i et oppstartsselskap. Ta kontakt med oss og meld deg på et av kursene vi tilbyr. Her kan du også kanskje møte noen som trenger nettopp deg og din kompetanse i sitt selskap.

Er det mulig å kombinere oppstartsselskap med studier?

Det går helt fint å kombinere studier og oppstartsselskap, men det kan kreve litt struktur. Et tips er å snakke med foreleserne dine og høre om muligheten til å kombinere innleveringer i fag med arbeid i selskapet.